Levering på 1-3 dage
Fri fragt v. 349 kr.
Dansk Iværksætteri
Vi er C02 neutrale

Størrelsen & Gørelsen

Hvad er du mest til?

Størrelsen har stor betydning. Det ved vi alle. 
Men hvilken størrelse er du mest til?

A4 plakater

– 21 x 29,7 cm

Er man ikke til de helt store, der fylder meget og tager meget at pladsen, så kan man jo altid starte med den mindste størrelse vi har. 

Den er lille, fin og diskret, for nogle gange skal man bare ikke have det helt store, for så er der jo plads til flere.

Kvaliteten er selvfølgelig helt i top. Den har den helt rigtige tykkelse og er rigtig lækker at røre ved. Så selvom den ikke er super stor, vil du helt klart blive rigtig glad og tilfreds for denne størrelse. Bliver det dog en tand for lille, så kan man gå et trin op, og få den lidt større.

Med en A4 størrelse, vil du typisk kunne have mellem 7 til 10 ved siden af hinanden, over en klassisk 3 personers sofa. 

Mål:

  • Højde: 29,7 cm
  • Bredde: 21 cm

Savner du inspiration?

A3 plakater

– 29,7 x 42 cm

Som med A4, så er vi stadig ved den lidt lille størrelse. Den er stadig perfekt til dem der ikke er til de helt store størrelser. Den fylder lidt mere, men tager ikke for meget plads, og måske nok tættest på hvad gennemsnittet har.

Den er ikke alt for stor eller for lille, og stadig fin og diskret. Det er en perfekt størrelse til at man kan have flere af dem ad gangen, ved siden af hinanden.

Kvaliteten er selvfølgelig stadig helt i top. Den har den helt rigtige tykkelse og er rigtig lækker at røre ved. Så selvom den sagtens kan blive større, vil du helt klart blive rigtig glad og tilfreds for denne størrelse. Men ellers er der selvfølgelig stadig mulighed for, at finde noget endnu større.

Med en A3 størrelse, vil du typisk kunne have mellem 4 til 6 ved siden af hinanden over en klassisk 3 personers sofa. 

Mål:

  • Højde: 42 cm
  • Bredde: 29,7 cm

Savner du inspiration?

b2 plakater

– 50 x 70 cm

Nu begynder det at blive lidt stort. Folk vil opdage den lige med det samme, og den vil give mange komplimenter til din indretning. Det er en størrelse som bliver mere og mere populær i de danske hjem.

Den føles ikke alt for stor, og samtidigt er den ganske fin, men knap så diskret. Nogle gange så vil man også bare gerne have noget man kan vise frem, og som kan imponere.

Kvaliteten går vi heller ikke på kompromis med. Den har den helt rigtig tykkelse og er rigtig lækker at røre ved. Så er man til det lidt større, vil du helt klart blive rigtig glad og tilfreds for denne størrelse. Skal den dog være større, så har vi da også lige en enkel størrelse mere der topper den.

Med en B2 størrelse, vil du typisk kunne have mellem 3 til 4 ved siden af hinanden over en klassisk 3 personers sofa.

Savner du inspiration?

b1 plakater

– 70 x 100 cm

Nu bliver det ikke større. Den her fylder og fortjener en fremtræden plads i hjemmet, eller på kontoret. Folk vil uden tvivl opdage den lige med det samme, og alle vil falde misundelige bagover.

Den føles heller ikke alt for stor, og så er den ganske fin, men på ingen måde diskret. Her skjuler man hvert fald intet, og med det samme vil folk blive imponeret over denne størrelse.

Trods størrelsen, går man altså ikke på kompromis med kvaliteten. Den har den helt rigtig tykkelse og er rigtig lækker at røre ved. Så skal det bare være stort, vil du helt klart blive rigtig glad og tilfreds for denne størrelse. Vi har ikke noget der er større, men det tror vi også er for dit eget bedste.

Med en B1 størrelse, vil du typisk kunne have mellem 2 til 3 ved siden af hinanden over en klassisk 3 personers sofa. 

Savner du inspiration?