Levering på 1-3 dage
Fri fragt v. 349 kr.
Dansk Iværksætteri
Vi er C02 neutrale

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hvem er vi:

Punk Group ApS
Dyrehegnet 25
2740 Skovlunde
CVR: 43070835

Henvendelser:

Alle henvendelser skal ske via mail, og de skal sendes til kontakt@medkant.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular som du finder her.
Vi gør hvad vi kan for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Levering:

Vi bestræber os på at pakke, og afsende, ordre modtaget inden kl.18, samme dag. Der kan dog være en en behandlingstid på 1-3 dage.

I ferieperioder og i spidsbelastninger (f.eks. op til jul) kan der være en længere leveringstid.

Ordre der er modtaget i weekenden, på helligdage eller efter kl.18, vil først blive behandlet på den efterfølgende hverdag.

Vi levere i hele Danmark, og vi levering af gratis ved køb over 349 kr.
Leveringen  af varer fra Medkant.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos Medkant.dk overgår først til dig som forbruger på leverings-tidspunktet. For at få din vare leveret skal du betale fragt.

Vi leverer din vare med GLS.

  • Fragt uden omdeling – DKK 39,- (til nærmeste pakkeshop, eller til selvvalgt pakkeshop som vælges ved checkout)
  • Fragt med omdeling – DKK 49,- (levering til din hoveddør)

Hvis ikke du er hjemme når fragtmanden kommer med din ordre, vil du modtage en afhentningsblanket i din postkasse, og kan herefter afhente din ordre i nærmeste pakkeshop.

Betaling:

Alle priser på siden er inklusive 25% moms.

Følgende betalingsmetoder kan anvendes på siden:

  • Betalingskort (Dankort, Visa, Mastercard)
  • MobilePay

Vi tager ikke kortgebyrer.
Vi har sikret vores webshop med SSL-kryptering, som sikrer, at de informationer du indtaster, kun kan ses af Nets (tidligere PBS).

Ved betaling på hjemmesiden reserveres betalingen på din konto. Pengene bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes fra vores lager, og er ude af vores hænder.

Ombytning:

Hos Medkant.dk tilbyder vi 30 dages bytteservice (fra det øjeblik pakken er sendt). Det betyder, at du har 30 dage til at give os besked på, at du ønsker at bytte din plakat til en anden plakat. Returnering skal du betale, men vi vil selvfølgelig betale for fragten af den plakat du ønsker at bytte til. Skulle der være en difference forhold til prisen på din ombytningen, er det den pris du har betalt for din plakat der tages udgangspunkt i, uanset hvad prisen på plakaten måtte være, på det tidspunkt, hvor du ønsker at bytte plakaten. Hvis du ikke kan bestemme dig for hvilken plakat du vil bytte til, så kan vi tilbyde et tilgodebevis som kan bruges i 3 år fra udstedelsesdatoen. Bestillings-plakater, altså plakater der er personliggjort, er ikke omfattet af vores bytte service.

Fortrydelse:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare fra os. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme ordre, men disse leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Husk at give os besked på mail når du ønsker at fortryde. Du kan sende en mail til kontakt@medkant.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Undtagelser
Visse køb er undtaget fra fortrydelsesretten. Hvis du køber plakater der fremstilles efter dine særlige behov – et såkaldt bestillingskøb/design selv – har du ikke nogen fortrydelsesret. Det vil sige hvis du har bestilt en design-selv plakat eller ændret i en eksisterende er der ikke fortrydelsesret

Julegaver
Som noget helt specielt har vi forlænget fortrydelse og bytteservice for plakater købt i December. Vi bytter disse frem til d.31 januar (undtagen specielt lavet plakater).

Returnering:

Hvis du ønsker at returnere din ordre, skal du give os besked om dette hurtigst muligt (senest 14 dage efter modtagelse af dine vare læs evt. punktet “Fortrydelses”). Dette kan du gøre via mail, eller blot benytte vores kontaktformular, som du finder her.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig som afsender der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord godt tage varen ud og se på den, som hvis du skulle se på en plakat i en fysisk butik, men du må sætte den i ramme, eller på anden måde tage den i brug.

Hvis varen er taget i brug som beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af ordre
Hvis du ønsker pengene tilbage for dit køb, skal du gøre opmærksom på dette inden for 14 dage fra modtagelse af dine vare. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke hvis det kun er en del-refundering), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes til:
Punk Group ApS
Dyrehegnet 25
2740 Skovlunde

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb på siden.

REKLAMATION:

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For at reklamationen skal være berettiget skal der vedlægges billeder af varens emballage/indpakning da dette skal bruges mod fragtfirmaet. Hvis der ikke vedlægges billeder af varens emballage/indpakning vil ordren ikke være berettiget til reklamation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen skal sendes til:
Punk Group ApS
Dyrehegnet 25
2740 Skovlunde

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Punk Group ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Medkant.dk er Punk Group ApS

Som registreret hos Medkant.dk I/S har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kontakt@medkant.dk

Ønsker du at vide mere om vores privatlivspolitik, kan du læse mere her.

Klage:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:
Punk Group ApS
Dyrehegnet 25
2740 Skovlunde
kontakt@medkant.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/od